Poiesz Jeugd Sponsor Actie

De Jeugd Sponsor Actie is een initiatief van Poiesz Supermarkten. Door te boodschappen bij de Poiesz spaar je tijdens de actieperiode Jeugd Sponsor Munten. En elke munt is geld waard voor de vereniging! Dat is nog eens makkelijk sponsoren!


Dit jaar (2020) krijgen we wederom de kans om zoveel mogelijk sponsorgeld binnen te halen voor onze vereniging! Onze sponsor-muntenkoker staat bij de Poiesz in Oudehaske. We zijn ontzettend blij dat we met z’n allen weer kunnen sparen voor S.H.E.L.L.!


Van 10 februari t/m 5 april ontvang je bij de boodschappen van de Poiesz weer de speciale Jeugd Sponsor Munten. Wij zijn natuurlijk erg blij met elke munt die we ontvangen. Want hoe meer munten, hoe hoger het uiteindelijke sponsorbedrag dat we ontvangen van Poiesz! Dit kunnen we goed gebruiken voor de aanschaf van nieuwe materialen.


Sponsor Munten 

Op onze Facebookpagina houden we je op de hoogte van de speciale Poiesz Jeugd Sponsor Actie aanbiedingen.

  • 1 Jeugd Sponsor Munt: bij elke EUR 10,- aan boodschappen
  • 5 Jeugd Sponsor Munten: bij wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen
  • 10 Jeugd Sponsor Munten: bij 1 Super Jeugd Sponsor Aanbieding
  • 15 Jeugd Sponsor Munten: bij speciale bakkerij aanbiedingen


Wij zijn natuurlijk erg blij met elke munt die we ontvangen. Want hoe meer munten, hoe hoger het uiteindelijke sponsorbedrag dat we ontvangen van Poiesz!In 2019 vond de 14e editie plaats van de Jeugd Sponsor Actie. Tijdens deze editie is er maar liefst EUR 1.104,- opgehaald voor S.H.E.L.L. Fantastisch!