S.H.E.L.

L.

               Sport Houdt Elk Lichaam Lenig

Kampioenschappen

De gym en turnploegen van S.H.E.L.L. doen op verschillende niveaus mee aan diverse kampioenschappen.

Clubkampioenschappen april 2011

Zaterdag 16 april jl. hielden we onze jaarlijkse clubkampioenschappen. Het was een gezellige ochtend waar de leden van de recreatiegroep, voorbereidend turnen en de keurgroepen tegelijk hun oefeningen lieten zien.  

De wisselbeker bij de recratie gymnastiekgroepen meisjes ging naar Naomi Wijnsma; de wisselbeker bij de jongens werd gewonnen door Bram van Willigenburg en de wisselbeker bij de keurgroepen werd wederom gewonnen door Eva Alleman. 

Klik hier voor het foto overzicht van de clubkampioenschappen 2011

Skarsterlan kampioenschappen 2010

Op 27 november vonden de Skarsterlân Kampioenschappen plaats. Dit keer georganiseerd door alle deelnemende verenigingen: UTY Terkaple, GVSV St. Nicolaasga, Ontwikkeling Langweer, ODI St. Johannesga en SHELL Oudehaske. Het waren weer zeer geslaagde wedstrijden. Sylvia Hogewerf, Rika van Willigenburg, Bram van Willigenburg en Wiebren Politiek behaalden hier medailles voor SHELL.

Klik hier voor de foto's van het Skarsterlankampioenschap 2010.

Gastoptreden turngroep Nieuwerhorne

ExternalVideoWidget


Herfstactiviteit 

Op donderdag 28 oktober 2010 hield gymnastiekvereniging SHELL in het kader van het WK Turnen 2010 een WK Oudehaske.  Zowel in de gymzaal als in het clubgebouw waren verschillende activiteiten te doen, waaronder springen op een tumblingbaan, een tarzan-baan en nog meer klim en klauterwerk en er werd ook geknutseld. Aan het eind werd afgesloten met een douche-dans. Klik op de foto voor alle beelden van de herfstactiviteit.

Klik hier voor de foto's van de herfstactiviteit.