S.H.E.L.

L.

               Sport Houdt Elk Lichaam Lenig

Sensationele jubileumuitvoering gymnastiekvereniging S.H.E.L.L.

Zaterdag 25 juni was het zover. Alle gym-, turn- en dansleden van S.H.E.L.L. sloten het sportseizoen gezamenlijk af met een jubileumuitvoering ter ere van het 70-jarig bestaan van de vereniging. De uitvoering  ‘Sensation’  is gedurende de middag- en avondvoorstelling in het Kulturhûs in Oudehaske door ruim 300 bezoekers bezocht.

De kleutergroepen lieten zien hoe goed ze al kunnen springen en balanceren, daarnaast dansten ze ook nog de sterren van de hemel . De gymnastiekgroepen hebben ook laten zien wat ze allemaal in huis hebben. Zo liet de jongste groep zien al goed te zijn op de rekstok en de oudere meiden showden hun mooie radslagen en salto’s.

Van modern tot een originele stoelendans, de dansgroepen van S.H.E.L.L. lieten erg veel diversiteit zien. Ook de internationale dansgroep van de vereniging was ’s middags van de partij en verzorgde een swingend optreden.

De jongste selectieturnsters lieten een prachtig optreden zien waarin ze dans combineerden met kracht, vormspanning en lenigheid. De oudere selectieturnsters lieten oefeningen zien op brug en balk. Gezamenlijk deden ze nog een optreden wat begon met een stukje acrogymnastiek en eindigde met sprongen op de tumblingbaan en trampoline.

Het bestuur wil graag alle sponsoren, vrijwilligers, leiding en leden bedanken voor een topafsluiting van het seizoen. Meer foto’s en filmpjes zijn te vinden op onze Facebookpagina en de pagina van BLiid Fotografie. Via die pagina zijn de foto's ook te bestellen.