S.H.E.L.

L.

               Sport Houdt Elk Lichaam Lenig

DANS

So you think you can dance?! Dan moet je bij S.H.E.L.L. zijn! Er trainen in Oudehaske vier verschillende dansgroepen die allerlei soorten dansstijlen oefenen. Het niveau van de lessen sluit aan bij de leeftijd van de dansers.

  • Dans 1: groep 3 t/m groep 5. Hier oefenen we de basispassen. Ken jij de stap tik al? Of kan je al klappen in de maat? Vrolijke muziek en lekker hard  aan het werk dat is dans 1.
  • Dans 2: groep 6 en groep 7. We zijn in groep 2 al wat verder met de basispassen zoals de Pas de Bourree en de Boogie Jiggle. Leuke en stoere streetdance passen dat is groep 2.
  • Dans 3: groep 8 tot circa 16 jaar. Hiphop/streetdance dat is de rode draad bij de lessen van deze dansgroep. Met stoere muziek waar we op dansen werken we aan een verdere uitwerking van de basispassen zoals de Bodyroll of een tree-step-run. Ook oefenen we in kleinere takken van de hiphop en streetdance scene zoals 'Tutting'. 
  • Dans 4: volwassenen. Deze gezellige dansgroep combineert conditieverbetering met en spierversterking met dansen en gezelligheid. Na de warming up leeft de groep zich uit met de zumba en aerobics. Elke les komen de buikspieren aan bod en ook yoga en pilatus staan regelmatig op het programma. 

Vindt je het leuk een keer mee te doen? Kom een keer proefdansen