Kleding

Voor onze jeugdleden stelt S.H.E.L.L. (verplichte) kleding beschikbaar. Hierin wordt onderscheid gemaakt tussen sportkleding en wedstrijdkleding.

 

Sportkleding (peuter-/kleutergym, gym, dans)
Kleding die gedragen wordt tijdens de lessen en S.H.E.L.L. gerelateerde activiteiten. Voor deze kleding is huur (per seizoen) en borg (eenmalig) verschuldigd.

 

Wedstrijdkleding (pre-selectie en selectie turnen)
Kleding die gedragen wordt tijdens wedstrijden. Deze kleding wordt door de leiding naar de wedstrijden gebracht en onderhouden. Voor deze kleding is alleen huur (per seizoen) verschuldigd, ongeacht het aantal wedstrijden waaraan wordt deelgenomen in het betreffende seizoen.

 

OmschrijvingKostenPer
Sportkleding
Huur*EUR 15,00Seizoen (sept. t/m aug.)
Huur*EUR 7,50Half seizoen (maart t/m aug.)
Borg**EUR 20,00Eenmalig
Wedstrijdkleding
Huur*EUR 12,00Seizoen (sept. t/m aug.)

* betaling jaarlijks in oktober, dan wel de maand volgend op aanvang van lidmaatschap, via automatische incasso met kenmerk “Kledinghuur S.H.E.L.L.”.
** betaling in eerstvolgende maand na ontvangst kleding via automatische incasso met kenmerk “Borg kleding S.H.E.L.L.”. Na opzegging lidmaatschap inleveren onbeschadigde kleding wordt de borg z.s.m. teruggestort.

 

Huurvoorwaarden kleding
▪Alle kleding is eigendom van S.H.E.L.L. en op huurbasis verkrijgbaar. Je kunt de gewenste kleding bestellen door een mail te sturen naar de kledingcoördinator. Vermeld daarbij ook de benodigde maat.
▪ Het lidmaatschap is pas opgezegd nadat de kleding is ingeleverd (gym: tijdens de lessen bij Sandra Wind, dans: tijdens de lessen bij Savannah van der Wal). Indien kleding niet tijd ingeleverd wordt is nog steeds contributie verschuldigd aan de vereniging.
▪ De kleding mag niet aan derden worden doorverkocht.

 

Wasvoorschriften kleding
▪ Was het kledingstuk binnenste buiten.
▪ Was het gescheiden in de handwas met een milde zeep.
▪ Kleding NIET:
– in de buurt van een (directe) hittebron of in de droger drogen of strijken
– in de wasmachine wassen op een regulier programma, wél op een handwas of wol-programma
– strijken
– te lang vochtig of nat laten (i.v.m. weervlekken)
– wassen met een wasmiddel met bleek of chemisch reinigen

 

Ruilen kleding
Indien je kleding wilt ruilen voor een andere maat, dan kan dit via de leiding. Bij het ruilen van de kleding, wordt gekeken naar kleurbehoud, elasticiteit en eventuele beschadigingen. Als er, buiten reguliere slijtage, iets aan de kleding mankeert dient hiervoor ten hoogste EUR 20,- bijbetaald te worden. De beslissing hierover ligt bij het bestuur.