Grote Clubactie

Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee aan de Grote Clubactie! Een geweldige lotenverkoop actie waarvan maar liefst 80% van de opbrengst naar S.H.E.L.L. gaat. En dat kunnen we natuurlijk goed gebruiken!


De GCA-loten kosten EUR 3,- per stuk. Hiervan wordt EUR 2,40 uitgekeerd aan de vereniging. De totale opbrengst die we genereren gebruiken we voor de aanschaf van nieuwe materialen en het onderhoud. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: als koper zijnde maak je kans op prachtige prijzen(uitslagen worden bekend gemaakt op www.clubactie.nl) 

Vanaf  zaterdag 23 september 2023 mogen onze jeugdleden de GCA-loten verkopen! We hopen natuurlijk op ieders steun en verkoopenthousiasme. Er zijn verschillende manieren om S.H.E.L.L. te steunen via de Grote Clubactie:


Grote Clubactie SUPERLOT

Een SUPERLOT zijn 50 loten inéén en kost EUR 150,-. Dit is vooral handig voor (lokale) bedrijven en winkels die S.H.E.L.L. een warm hart toedragen. Een soort mini-sponsoring maar mét kans op prachtige prijzen. Als beloning voor de koop van een SUPERLOT wordt het bedrijfslogo maar liefst een jaar lang gepubliceerd op onze website!


Interesse in een SUPERLOT? Stuur ons dan een sponsoracties@shelloudehaske.nl Dan nemen we z.s.m. contact op.