Vrijwilligers

De maatschappij verandert en het is steeds lastiger om vrijwilligers te vinden die de vereniging draaiend houden. Vrijwilligers die gericht één taak of activiteit uit te voeren zijn gelukkig wel te vinden. S.H.E.L.L. heeft daarom bewust gekozen voor een structuur met een klein bestuur met daarnaast commissies en vrijwilligers die een deeltaak voor hun rekening nemen. Want zonder vrijwilligers zouden een heleboel zaken niet mogelijk zijn. Daarnaast is het hartstikke leuk om met elkaar in een gezellige sfeer dingen voor elkaar te krijgen.

 

We hebben ontdekt dat als we mensen rechtstreeks benaderen, de bereidheid om te helpen groot is. En dat is fijn. Voor ons reden om het vrijwilligersbeleid anders in te vullen. In het kort: geen vrijwilligersformulieren meer, maar iedereen die lid is van de vereniging kan gevraagd worden om te helpen. Want met elkaar een vereniging vormen, betekent met elkaar de handen uit de mouwen steken. Natuurlijk kan je ook nog steeds zelf aangeven dat je S.H.E.L.L.  wilt helpen. Graag zelfs!

 

Wil jij ons helpen? Laat het ons weten door onderstaand contactformulier in te vullen. Of laat dit weten aan één van de bestuursleden.