Grote Clubactie

Ook dit jaar doen we als vereniging weer mee aan de Grote Clubactie! Een geweldige lotenverkoop actie waarvan maar liefst 80% van de opbrengst naar S.H.E.L.L. gaat. En dat kunnen we natuurlijk goed gebruiken!


De GCA-loten kosten EUR 3,- per stuk. Hiervan wordt EUR 2,40 uitgekeerd aan de vereniging. De totale opbrengst die we genereren gebruiken we voor de aanschaf van nieuwe materialen en het onderhoud. En natuurlijk ook niet onbelangrijk: als koper zijnde maak je kans op prachtige prijzen(uitslagen worden bekend gemaakt op 11 december) 

Vanaf  zaterdag 14 september 2019 mogen onze jeugdleden de GCA-loten verkopen! We hopen natuurlijk op ieders steun en verkoopenthousiasme. Er zijn verschillende manieren om S.H.E.L.L. te steunen via de Grote Clubactie:


Grote Clubactie SUPERLOT

Een SUPERLOT zijn 50 loten inéén en kost EUR 150,-. Dit is vooral handig voor (lokale) bedrijven en winkels die S.H.E.L.L. een warm hart toedragen. Een soort mini-sponsoring maar mét kans op prachtige prijzen. Als beloning voor de koop van een SUPERLOT wordt het bedrijfslogo maar liefst een jaar lang gepubliceerd op onze website!


Interesse in een SUPERLOT? Stuur ons dan een bericht! Dan nemen we z.s.m. contact op.


Beloningen voor onze verkopers!

Om iedereen enthousiast te maken zo veel mogelijk (super)loten te verkopen zijn er verschillende beloningsacties! Dus wil jij kans maken op één van onderstaande prijzen, zorg dan dat je vanaf zaterdag 14 september 2019 je beste beentje voor zet!

  • twee toegangskaarten JumpStyle Heerenveen voor het lid wat de meeste loten verkoopt
  • gratis entreekaart voor een dagje uit bij de verkoop van 20 of meer loten (bekijk hier welke dagjes uit)
  • groepsuitje bij de verkoop van 10 of meer superloten voor de vereniging (de groep die het grootste aandeel – meeste loten heeft verkocht – hierin heeft gehad mag het uitje organiseren)
  • diverse prijzen voor de beste landelijke lotenverkopers (t/m 13 jaar) – inschrijven t/m 10 december via clubactie.nl/kidsverkoopwedstrijd